Jelen pivo
Header

Božo Vrećo: „Jelenče“ govori o oslobađanju od loših ljubavi

Umjetnik Božo Vrećo objavio je svoj novi singl i spot za pjesmu „Jelenče“ koja govori o jednom posebnom vidu slobode – oslobađanju iz loših veza.

“Dragi moji, predstavljam vam “Jelenče”, pjesmu koja u mnogome govori o ženama koje su voljele gadove, trpile nasilje i laži i napokon se odvažile osloboditi se svega toga. Sloboda je neprocjenjiva i znajte da, onaj koga zaslužujete prije ili kasnije doći će, njega će srce prizvati i zato budite samo Ljubav, ja to najbolje znam”, napisao je Božo na svom Facebook profilu.

Pjesmu je objavila Croatia Records, a spot snimao i montirao Miki Olabarri Powell. Muziku i tekst potpisuje Božo Vrećo, violinu je odsvirao Igor Milevski, Marko Louis, osim što potpisuje produkciju, odsvirao je goč, perkusije i klavir, a kaval Aleksandar Petkovski. Model u spotuje je Ina Čano.

“Hvala svima vama najmiliji moji, što ste uvijek uz mene, što svaku moju pjesmu naprosto obožavate i radujete joj se isto kao i ja, vi ste moja snaga, moja inspiracija i ljubav! Uvijek vaš, Božo Vrećo”, ovim riječima Vrećo se zahvalio svojoj vjernoj publici.

Poslušajte i pogledajte “Jelenče”!

AUTORKA: Mirna Dušanić

Možda će vam se svidjeti i ovo...