Jelen pivo
Header

Charna zauzela “Vrući tron”

Naš “Vrući tron” ove sedmice zauzeo je bend Charna sa singlom  “Sanjaš”, koji se prošle sedmice nalazio na petom mjestu! Čestitamo ekipa!

Drugo mjesto na “Top 10” listi zauzima Božo Vrećo sa pjesmom “Krila”, koji se na ovoj poziciji nalazi već tri sedmice u nizu. Frenkie, Kontra i Indigo sa singlom “Mosh pit” su sa šestog mjesta stigli na treću poziciju, dok se na četvrtom mjestu nalazi grupa Retro, sa singlom “U tvojim rukama”. Ovaj singl je prošle sedmice bio na samom vrhu naše “Top 10” liste! Peto mjesto zauzima Palladio String Quartet i “Horizons”, koji su napredovali za tri mjesta u odnosu na prošlosedmični poredak, dok se na šestom mjestu nalazi Tupas Mene i singl “Stranac”. Ovaj singl je u padu za tri mjesta u odnosu na prošlu sedmicu. Dalal Midhat sa singlom “Instant” ponovo našla na sedmoj poziciji, dok se na osmom mjestu nalazi prošlosedmični novitet – BruhUuhu sa singlom “Trust” – Live Session.

Ovosedmićni noviteti na “Top 10” listi su Eho Radar i “Oprosti za bol”, kao i Vakat “Okolo”.

Glasovi publike i ove sedmice odlučuju ko će se naći na “Vrućem tronu” naredne sedmice. Do kraja sedmice glasaj za svoje favorite i pomozi im da stignu na “Vrući tron”.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...