Jelen pivo
Header

Počela je “Godina dobrog zvuka”!

Jelen Music Show platforma će 2020. godinu obilježiti pod parolom “Godina dobrog zvuka”, što je poziv muzičarima, koji čine domaću urbanu scenu da još više stvaraju i da ostvare nove saradnje sa drugim bendovima i muzičarima iz BiH.

“Protekla 2019. godina je pokazala da domaća muzička scena itekako ima čime da se ponosi, te da imamo mnoštvo kvalitetnih domaćih muzičara, kako pojedinaca, tako i bendova, ali i muzičkih producenata, koji stvaraju kvalitetnu muziku. Imali smo rekordan broj objava o domaćim muzičarima i novitetima na muzičkoj sceni. Mnogobrojni singlovi su pokazali da muzičarima ne nedostaje inspiracije. Upravo taj trend želimo i da se nastavi tokom 2020. godine i da upravo ova godina bude godina dobrog domaćeg zvuka”, poručuju iz Jelen Music Show, jedinstvene muzičke platforme u BiH.

Ovaj značajan vid medijske podrške domaćim muzičarima je stalmo na raspolaganju, te redakcija i dalje poziva sve stvaraoce, koji čine urbanu muzičku scenu, da sve nove informacije o muzičkim izdanjima, singlovima, saradnjama i nastupima rednovno šalju na e-mail info@jelenmusicshow.com kako bi javnost informisali o svim novitetima na sceni.

“Ponosni smo na činjenicu da smo tokom skoro četiri godine postojanja izgradili zajednicu, koja podržava i prati domaće muzičare putem naše muzičke platforme, a koja iz dana u dan raste. U ovoj godini donosimo još mnoštvo noviteta, koji će dodatno osnažiti scenu, te svakako očekujemo i uspješne saradnje sa domaćim muzičarima”, dodaju iz Jelen Music Show tima.

Upravo iz tog razloga, ova 2020. godina je “Godina dobrog zvuka”.

Muzički presjek 2019. godine po glasovima publike na Jelen Music Show platformi pročitaj OVDJE.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...