Jelen pivo
Header

Domaća muzička scena bogatija je za novo lice i pravi pop hit! Stigla je MIA!

MIA je novo ime na regionalnoj muzičkoj sceni. Sa snažnim, zrelim i upečatljivim vokalom, jedinstvenim izgledom i harizmom, kao i vrhunskim timom saradnika, prijeti da postane lider i vodeće ime novog talasa naše pop scene. Pjesma “Od Tebe Bolja” ne prestaje da izaziva pažnju od kako je juče kasno popodne objavljena na YouTube.

MIA će se publici predstaviti tokom jeseni 2021. godine sa dva singla, a prvi od njih juče je imao svoju radijsku i YouTube premijeru. Pjesma se zove “OD TEBE BOLJA”, a komponovala ju je hitmejkerka Aleksandra Sara Milutinović, aranžman uradio producent Dina Merlina, Mahir Sarihodžić.

Video spot i kreativni koncept donio je jedan od naših najplodnosnijih mladih reditelja Ljuba.

– MIA predstavlja izvođača koji se obraća mlađoj i starijoj publici koja je željna novog zvuka, sa jakim emotivnim pjesmama. Cilj je da u narednom periodu upoznamo publiku sa novim talasom u pop-u, a čiji predstavnik bi bila MIA. Žanrovski smo spremni na eksperimentisanja, ali baza je pop. Pored toga svaki singl biće ispraćen sa live verzijom pjesme, kako bi publika odmah mogla da poveže da je izvrsna pjevačica uživo, a ujedno i da bi bili korak bliže nastupima i koncertima – kaže Sara Milutinović, koja je napisala i producirala prvu pjesmu mlade umjetnice.

MIA je rođena  25. 01. 2000. godine u Banjoj Luci. Muzikom se bavi od 2009. godine, nastupajući na najznačajnijim dječijim festivalima u Evropi: “Star to born” (Budimpešta), “Slavjanski bazar” (Vitebsk), “Čarolija” (Beograd). Nakon festivalskog perioda, MIA je intenzivno radila na svom glasu i scenskom izražaju, a paralelno s tim školovala se na prestižnom univerzitetu Northwood i Hotel Institute Montreux u Švajcarskoj. Publika na društvenim mrežama zapazila je obrade pjesama koje je objavljivala na svom YouTube kanalu i Instagram profilu.

– Moja prva pjesma “OD TEBE BOLJA” je tu! Toliko sam srećna što napokon mogu da vam predstavim nešto što smo moj tim i ja vrijedno spremali više od godinu dana, i nešto što je oduvijek bio moj najveći san! U narednom periodu vam spremamo još mnogo toga! –  najavljuje MIA.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...