Header

Drugu sedmicu u nizu BruhUuhu na “Vrućem tronu”!

“Vrućim tronom” i ove sedmice vlada bend BruhUuhu! Njihov singl “Dance” je u proteklih sedam dana dobio najveći broj glasova i osvojio sve posjetioce naše muzičke platforme, koji su im dali glas. Eho Radar se ove sedmice smjestio na drugo mjesto sa singlom “Prah”.

Treću poziciju ove sedmice zauzima bend Start sa singlom “Žuti leptir”, koji je napredovao za jedno mjesto. Laka sa singlom “Ostarih”, sa sedmog je ove sedmice došao na četvrto mjesto. Masa Mor i pjesma “Majmun” zauzimaju peto mjesto, te je ovaj singl napredovao za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu. Bend Propeler sa singlom “Fabrika stereotipa” je sa visokog drugog mjesta, došao na ovosedmično šesto.

Prošlosedmični novitet, The Shejvers i singl “Greška najbolja”, ove sedmice se nalazi na sedmom mjestu, dok je na osmom takođe prošlosedmični novitet Genetic Grooves Guru i “Just Drive”.

Noviteti ove sedmice su Činčila i singl “Bez oblika” i bend Zippa sa singlom “Izvan vremena”.

Glasaj do nedjelje za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, prepusti se zvuku kvalitetne domaće muzike u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...