Header

Revolt nakon desetogodišnje pauze objavio singl „Snovi”!

Banjalučki bend Revolt je nakon deset godina objavio novi singl naziva “Snovi”, koji najavljuje izlazak njihovog novog albuma “Kontrakcije”.

“Potrebno je vremena. Revolt je prošao kroz nekoliko presonalnih promjena sa svojim bivšim članovima, iz različitih perioda sviranja u bendu. Snimljene su nove pjesme. Jedna od njih, ne potpuno nova, čak je vrlo vjerovatno najstarija; Snovi. Ona je svojim refrenom predstavljala prepoznatljiv pečat na početku postojanja benda. Nikada, međutim, nije snimljena u studiju, osim par zabilježenih koncertnih snimaka. Pretpostavljamo da pjesma zaslužuje da bude jedna vrsta veze između Revoltove stare priče i dobar uvod u novu priču Revolta. Nadamo se, zanimljivu, dopadljivu, kvalitetnu, iskrenu…“, napisali su članovi Revolta na svom YouTube kanalu.

Novi singl je sniman u studiju  “Kosnik” i “Zumbul” vježbaonici 2019-te godine, dok je pjesmu snimao i mixao: Dejan Savić

Za produkciju je bio zadužen Dejan Savić & Revolt, dok je cover za novi singl uradio Dejan Šijuk.

Draško Kremenović  i Bojan Dakić su vokali na novom singlu, dok je gitaru svirao Milan Tica, kao i Dejan Savić, bas gitara – Branko Stupar, a bubanj Damir Vukelić.

Poslušaj novi singl Revolta!

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...