Header

Drugu sedmicu u nizu Činčila na vrhu!

Drugu sedmicu u nizu Činčila sa singlom “Bez oblika”, nalazi se na samom vrhu naše “Top 10” liste! Vrući tron su osvojili isključivo zahvaljujući glasovima publike. Na drugom mjestu se i ove sedmice nalazi BruhUuhu i njihov singl “Dance”. Hibrid sa pjesmom “Ne mogu da zaspim”, ove sedmice je napredovao za dvije pozicije, te je sa petog stigao na treće mjesto, dok se na četvrtom nalazi Eho Radar, ove sedmice sa singlom “Prah”, koji je zadržao prošlosedmično mjesto.

Trojica sa singlom “Ko ti ovo radio” su ostvarili napredak za jedno mjesto, te se ove sedmice nalaze na petoj poziciji, dok se na šestom mjestu nalazi Subversion sa singlom “Subverzija”, uz napredak za dvije pozicije.

Prošlosedmični novitet, Frenkie i singl “Koraci”, zauzima sedmo mjesto, dok se na osmom nalazi takođe prošlosedmični novitet na listi, Propeler i singl “Zrno”.

Ovosedmični noviteti u okviru “Top 10” liste su Shizomantra i “Čovjek za dijagnozom” u Live izvođenju i Danijel Deni Karalić i singl “200 miliona tona betona”.

Glasaj do kraja sedmice za omiljeni singl, izvođača ili bend, preslušaj kvalitetne domaće singlove u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...