Jelen pivo
Header

Eastock ponovo na „Vrućem tronu“!

Bend Eastock ponovo se zahvaljujući glasovima posjetilaca web stranice Jelen Music Show našao na prvom mjestu „Top 7“ liste, dok su Voodoo Mojo sa singlom „Gospođe“ od ove sedmice na drugoj poziciji. Napredak za jednu poziciju je imao Nermin Puškar, koji se nalazi na trećem mjestu sa singlom „Kad u ovu ljubav sumnjam“.

Na poziciji broj 4 nalazi se prošlosedmični novitet „Disneyend“ kojeg izvode Stefan Maestro, Vanja Mišić i Brutal protest. Promjenu u odnosu na prošlu sedmicu nije imao hip hop muzičar Sajfer, koji se i ovog ponedjeljka kao i prošlog, nalazi na petom mjestu sa singlom „Noćas ljubav ne spava“.

Napredak za jednu poziciju ima sastav Tattoo, koji je sa pjesmom „Sve te stvari“ ove sedmice na mjestu broj 6, a na njihovo prošlosedmično mjesto, odnosno na poziciju broj 7, došao je Veltšmerc sa pjesmom „Sve moje nisam ja“.

Novitet na listi, na poziciji broj osam nalazi se sastav Alexandrija sa singlom „Pusti svijet“, koji smo prije izvjesnog vremena predstavili u rubrici „Muzički lonac“.

Krećemo u novi krug glasanja!

Možda će vam se svidjeti i ovo...