Jelen pivo
Header

Edo Maajka, Vojko V i Buda predstavljaju zajednički ljetni hit ‘I Like To Dance’

Čekali smo strpljivo i dugo na prve sunčane dane – zima je trajala dugo, covid, potresi, snijeg u proljeće. Svima nam nedostaje plaža, odmor, pijesak, more, druženje, izlazak iz ovog sivila i briga u kojima smo već preko godinu dana. I onda se pojavio Edo, a s njim Vojko V i Buda – impresivan trojac koji predstavlja ljetni hit ‘I Like To Dance’!

“Lud sam za ovom pjesmom i mislim da nisam imao ljetnu pjesmu već jako jako dugo. Zadnja je bila ‘Svi su ošli na more’, al’ za nju ni’ko nikad nije čuo.” – kroz smijeh kaže Edo i nastavlja: “Prije nekih mjesec dana sam došao kod Kooladea, popraviti neku svoju skicu i loop. Počeli smo slušati njegove nove beatove i tako sam neplanski počeo raditi novi album. Ovaj beat je jedan od prvih koji mi je uzeo pažnju, plesan, minimalistički, ljetni, odličan.”

Album stiže do kraja ove godine i zove se “Moćno”. Većinu produkcije i beatova potpisuje Koolade, ima puno gostiju MC-a, a prvi su mu Vojko V i Buda – jako dobra kombinacija. Ističe da su se konačno našli na jednoj traci on i Vojko, jer je dugo tražio neki beat, neku temu na kojoj će se snaći obojica. 

“Vojko je super sjeo, ima odličan vers, jako sam zadovoljan saradnjom. Refren je izletio na engleskom što je novo za mene, ali nije neočekivano jer engleski pričamo većinu vremena u stanu. Mučio sam se oko refrena, imao sam melodiju i tekst, ali sam to izvodio jako šlampavo: ili je bilo pretvrdo ili premlitavo. Sjetio sam se Bude (David Kovšca) iz benda Elvis Jackson, poslao mu infose i on je to izveo baš svjetski”, zaključuje Edo. 

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...