Jelen pivo
Header

“Vama” ponovo na “Vrućem tronu”

Na „Vrući tron“ se još jednom vratila numera “Vama” banjalučkog benda Subversion. Iza sebe su ostavili jaku konkurenciju i došli do prve pozicije, na čemu im čestitamo.

Do drugog mjesta je stigao prošlosedmični novitet, balada „Jedan dan, jedna noć“, koju izvodi Dino Merlin. I na trećoj poziciji se našla numera koja je od prošle sedmice na „Top 10“ listi, singl „A gdje ćeš sad“ muzirača NesKoH-a.

Sa sedmog mjesta na visoko četvrto mjesto se pomjerio singl „Tamo gdje je ljubav“ u izvođenju ŠKAFF-a. Središnja pozicija pripala je, po broju vaših glasova, singlu „Pajac“ Alije Mrkonjića.

Sa prvog mjesta na poziciju broj šest se pomjerio bend Hidden Resonance sa pjesmomModre rijeke i grimizne vatre“Pet koraka unazad napravio je i duet Tih se godina pjevala“, koju su snimili bend Jutro i Sencho. Na osmu poziciju se smjestila pjesma „Kiša“ benda SindromZ.

Na predzadnjem mjestu predstavljamo novitet – duet bendova KamoSutra i The Babe Barbarella, numeru „To nisam ja“. “Top 10” listu zatvaramo pjesmom „Bez sna“ benda Katarza.

Na ovosedmičnoj „Top 10“ listi svako može naći nešto po svom ukusu, jer se među 10 pjesama smjestilo mnogo različitih muzičkih žanrova. Zajedničko im je da njeguju urban zvuk, baš kao i vi, koji možete glasati za svoje favorite do nedjelje naveče.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...