Jelen pivo
Header

Firma bend: Interakcija sa publikom čini da nastup bude još bolji!

Ove subote ljubitelje dobrog zvuka očekuje nastavak „Jelen Music Show Live“, muzičkog karavana! Bend „Firma“ ove subote obećava odličan provod u Jelen pubu Bijeljina, uz rashlađeno Jelen pivo. Svirka počinje  21 sat, a članovi benda sa nestrpljenjem očekuju nastup tokom kojeg nećete sjediti ni trenutka!

“U Jelen pubu ove subote, publika može da očekuje odličnu svirku i dobru žurku, kao i uvijek do sada. Veliko je zadovoljstvo svirati kada čujete da publika pjeva svaku riječ. Iako smo potpomognuti elektrikom i pojačalima, desi se da nas nadjačaju, a to je pravo zadovoljstvo svirke uživo, ta interakcija sa publikom daje dodatni motiv da svirka bude još bolja”, poručuju članovi benda “Firma”.

U narednom periodu planiraju da se posvete autorskim pjesmama, te će im autorski rad biti u fokusu i stvaranje pjesama koje će predstaviti publici. Ističu da upravo najviše i vole da nastupaju u Bijeljini u Jelen pubu.

“Naše omiljeno i najbolje mjesto za svirku u Bijeljini definitivno je Jelen pub. Sudeći po imenu, i Jelen Music Show Live bi mogao da postane tradicionalna manifestacija, na čiji poziv ćemo se rado odazvati, i nadamo se da ćete nastaviti sa muzičkim karavanom, kao i da je ovo tek početak”, poručuju članovi benda.

Prisutne očekuju i mnogobrojne  nagradne aktivacije. Zabavi se i uživaj u kvalitetnom zvuku. Pruži podršku domaćoj muzičkoj sceni  i proširi vijest o svirci svima u svom okruženju.

Vidimo se ove subote, 26. oktobra od 21 sat na nastupu benda “Firma” u Jelen pubu Bijeljina.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...