Jelen pivo
Header

Frenkie, Kontra i Indigo osvojili “Vrući tron”

Na „Top 10“ listi je došlo do rotacije prošlosedmična prva dva mjesta, tako da je novi osvajač „Vrućeg trona“ pjesma Domina“, koju izvode Frenkie, Kontra i Indigo. Čestitamo momcima na prvom mjestu.

Na drugo mjesto se spustila pjesma Into“ sastava Kajtez and The Gang, što znači da je malo glasova nedostajalo da ostanu na „Vrućem tronu“, gdje su proveli prošlu sedmicu. Esma Num je sa pjesmom „Ko je s kim“  prije sedam dana „ušetala“ na našu „Top 10“ listu, a sada se nalazi na visokom trećem mjestu.

Za jedno mjesto unazad se pomjerila The Sassja, čiji singl “I dalje” osvaja četvrtu poziciju. Središnje mjesto na „Top 10“ listi pripalo je nedavnom osvajaču „Vrućeg tron“, bendu Neo Stereo, odnosno njihovoj pjesmi „Flashback“.

Edo Maajka je popravio prošlosedmični plasman za jedno mjesto, te sada njegov singl “Kreator” zauzima šestu poziciju. Za tri mjesta unazad otišla je pjesma “Pubertet” koju izvodi Laka. Drugi prošlosedmični novitet, singl naziva “Brijačka” pank benda Shejvers, uspio je ostati na „Top 10“ listi i zahvaljujući vašim glasovima osvaja osmu poziciju.

Dvije nove pjesme koje predstavljamo ove sedmice su pjesma „Svjestan“ benda Domino Efekt i autobiograski singl „Putnik“ koju izvodi kantautor NesKoH.

Ne zaboravi da su glasovi publike ti koji odlučuju ko će svake sedmice zauzeti naš “Vrući tron”. Od tebe zavisi hoće li tvoj omiljeni bend osvojiti prvo mjesto na listi kvalitetne domaće muzike. Do nedjelje uveče glasaj i pomozi svom favoritu da zauzme zasluženo mjesto.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace.

Možda će vam se svidjeti i ovo...