Header

Goran Bare & Majke noćas prelaze rijeku

Nakon što su singlom “Rođen za suze” najavili novi studijski album, Goran Bare & Majke predstavljaju pjesmu “Noćas prelazim rijeku”. Goran Bare potpisuje muziku i tekst, dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. 

 „Gorak je moj lijek, noćas ga ne pijem, noćas se životu u lice smijem”pjeva Bare u novoj pjesmi, a fanovi su oduševljeni. „Majstori svog zanata”, „Svatko pjeva o ljubavi, ali rijetko ko napravi ovako iskrenu pjesmu o patnji i smrti”, „Sve je savršeno, jedan je majstor”, samo su neki od komentara.
Režiju fantastičnog spota potpisuje Filip Gržinčić, a snimljen je u napuštenom dvorcu ZwillingSpot prikazuje jedan dan u kojem je Bare zarobljen u okovima dok ga budno motre i čuvaju ostali članovi benda. Boreći se sam sa sobom i težinom svakodnevice predstavljene okovima, on odlazi do rijeke koju želi prijeći – simbola novog života.
Međutim, okovi mu ne omogućuju da je pređe i sve se vraća na početak. Je li Bare zapravo slobodan samo to ne zna te ponavlja svakodnevicu poput duha zarobljenog samo u svojim mislima?

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...