Header

Kajtez and The Gang zauzeli “Vrući tron”

Vrh „Top 10“ liste doživio je osvježenje jer je prošlosedmični novitet, pjesma „Into“ dospjela na „Vrući tron“. Numera banjalučkog sastava Kajtez and The Gang je za samo sedam dana osvojila najveći broj vaših glasova, na čemu im čestitamo.

Druga pozicija pripala je trojcu Frenkie, Kontra i Indigo sa pjesmom „Domina“. Poslije tri sedmice provedene na „Vrućem tronu“, pjesma “I dalje” reperke Sassje zauzela je treće mjesto.

Kao i proteklih nekoliko nedjelja, Elvir Laković Laka sa singlom “Pubertet” prati Sassju u stopu, samo je ovaj put promijenjena pozicija – Laka je zauzeo četvrto mjesto. Muzičarka Ammara Mistrić je sa numerom “Između nas” ostala na petoj poziciji.

Svoj plasman je za jedno mjesto popravio singl „Flashback“ benda Neo Stereo, koji trenutno zauzima šesto mjesto na „Top 10“ listi. Sa trećeg na sedmo mjesto se spustio Edo Maajka sa singlom “Kreator”. Pad od dva mjesta je doživjela pjesma “Krenimo iz početka” benda Sopot, te trenutno zauzima osmu poziciju.

Bosanskohercegovačka kantautorka Esma Num sa numerom „Ko je s kim“ i  singl naziva “Brijačka” pank benda Shejvers su ovosedmični noviteti.

Ne zaboravi da su glasovi publike ti koji odlučuju ko će svake sedmice zauzeti naš “Vrući tron”. Od tebe zavisi hoće li tvoj omiljeni bend osvojiti prvo mjesto na listi kvalitetne domaće muzike. Do nedjelje uveče glasaj i pomozi svom favoritu da zauzme zasluženo mjesto.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace.

Možda će vam se svidjeti i ovo...