Jelen pivo
Header

Grupa Heaven promovisala novi singl “Zašto suze skrivaš”

Grupa Heaven je  predstavila novi video spot pod nazivom „Zašto suze sakrivaš“ i  potpisala eksluzivni ugovor sa Croatia Records.

“Pjesma je rađena u pop rock maniru gdje se za muziku i tekst potpisuje Vedran Tomičić, a aranžman su radili Vedran, Lordan, Adnan i kolega sa kojim često surađujemo Sajid Rezić. Nakon duže pauze na autorskom planu, odlučili smo da napravimo nešto novo, te smo u saradnji s VIP Studio realizovali video spot”, poručili su članovi benda.

Grupa Heaven je već dugi niz godina aktivna na domaćoj muzičkoj sceni. Grupu čine: Vedran Tomičić – gitara i vokal, Lordan Muzaferija – bas gitara, vokal i Adnan Teskeredžić – bubnjevi.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo da sa ponosom objavimo našu saradnju sa jednom od najuspješnih izdavačkih kuća u regionu Croatia Records, i jedva čekamo da sa Vama podijelimo i naredne singlove, spotove i album”, poruka je grupe Heaven.

Zanimljivo je istaknuti da je pjesma nastala u kućnom studiju, gdje su sami učestvovali u realizaciji pjesme, od snimanja, editovanja i mixanja, a za mastering je bio zadužen Borjan Milošević (Longplay studio, Sarajevo)

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...