Header

Jelen Music Show proslavlja 4. rođendan!

Muzička platforma “Jelen Music Show” 01. avgusta proslavlja svoj četvrti rođendan, uz mnoštvo noviteta i nove sadržaje! Tokom protekle četiri godine trudili smo se da ujedinimo domaću urbanu muzičku scenu i ispratimo sve muzičke projekte bh. izvođača i bendova, koji svakodnevno stvaraju i nastupaju na našem tržištu. Povodom 4. rođendana, priliku da predstave svoj rad i novitete u svojoj karijeri, dobili su i regionalni muzičari, koji čine urbanu scenu regiona.

Od samog početka smo kontinuirano radili na kreiranju jedinstvene muzičke baze, koja će objediniti sve muzičke stvaraoce na jednom mjestu, pružiti medijski prostor, ali i povezivati muzičare, koji su stvarali nove kvalitetne muzičke saradnje. Kreirali smo više hiljada vijesti i intervjua, plasirali gledaocima i televizijski format muzičke platforme, ali i komunicirali sa našom publikom putem svirki i događaja, koje smo periodično organizovali. Ovdje nećemo stati, jer naša misija nije gotova, ona je kontinuirana i treba konstantno raditi na razvijanju novih ideja. Neke od njih ćemo tek realizovati u narednom periodu.

Dobro poznate rubrike “Vrući tron” i “Muzički lonac” svakodnevno donose novitete, kada je u pitanju domaća muzička scena. Povodom 4. rođendana, postojanje projekta obilježava i novi segment muzičke platforme, a to je “Zvuk regiona” – nova rubrika, koja će dati uvid publici šta je to novo na muzičkoj sceni u našem okruženju. Takođe, našoj publici smo ponudili i video intervjue, koji predstavljaju domaće i regionalne izvođače i bendove.

Postali smo omiljena tema bendova i muzičara, koji su sa nestrpljenjem i ponosom dijelili naše objave. Motivisali smo kako afirmisane bendove i izvođače, tako i nove snage da nam se jave i predstave svoj autorski rad. „Top 7“ lista je proširena na “Top 10”, te je podstakla takmičarski duh i pokazala koliko domaći izvođači imaju fanova i pratilaca, kao i ko to zaslužuje da se nađe na samom vrhu.

Iza projekta “Jelen Music Show” stoji kompanija Molson Coors BH i pivski brend Jelen pivo, kao i kreativna agencija Play Team, koja sa svojim timom svakodnevno kreira zanimljiv sadržaj za domaću i regionalnu publiku.

Svi autorski bendovi i muzičari, koji čine urbanu muzičku scenu BiH i regiona, mogu se javiti putem e-mail adresa info@jelenmusicshow.com i jelenmusicshow@gmail.com i poslati sve novitete kada je u pitanju njihov rad.

Radujemo se novim sjajnim muzičkim ostvarenjima.

Jelen Music Show

Možda će vam se svidjeti i ovo...