Jelen pivo
Header

Kajtez ostaje na “Vrućem tronu”

Treći put Kajtez and The Gang osvajaju „Vrući tron“. Njihova pjesma Into“  i ovaj put je osvojila najveći broj glasova, na čemu čestitamo sastavu iz Banjaluke.

Prošlosedmični novitet, remix pjesme „Ostani još“ Maje Manojlović i benda Pocket Palma brzo je pronašao put do drugog mjesta „Top 10“ liste. Za jedno mjesto unazad se pomjerio trojac Frenkie, Kontra i Indigo, čija pjesma „Domina“ trenutno zauzima visoku treću poziciju.

Još jedan singl koji se pomjerio prema nazad jedan korak je “Kreator” Ede Maajke,  pjesma koja se nalazi na i dalje dobrom četvrtom mjestu. Sa druge strane, tri mjesta naprijed je otišao singl „Putnik“ koju izvodi kantautor NesKoH, te se sada nalazi na sredini „Top 10“ liste.

Sa pete na šestu poziciju se pomjerila pjesma “Brijačka” pank benda Shejvers, dok se na sedmom mjestu nalazi bend Neo Stereo sa numerom „Flashback“. Osmu poziciju je zauzeo bend Domino Efekt sa numerom „Svjestan“.

Deveto i deseto mjesto tradicionalno zauzimaju dva noviteta. Prvi singl banjalučkog muzičara Bojana Madžara pod nazivom „Zdoje“ i numera „Monkey In My Head“ Činčila benda su pjesme koje predstavljamo ove sedmice na kraju „Top 10“ liste.

Ne zaboravi da su glasovi publike ti koji odlučuju ko će svake sedmice zauzeti naš “Vrući tron”. Od tebe zavisi hoće li tvoj omiljeni bend osvojiti prvo mjesto na listi kvalitetne domaće muzike. Do nedjelje uveče glasaj i pomozi svom favoritu da zauzme zasluženo mjesto.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace.

Možda će vam se svidjeti i ovo...