Jelen pivo
Header

“Kompromis” za kraj 2021. na “Vrućem tronu”

“Kompromis”  za kraj godine! Jelen Music Show “Top 10” lista nikada nije bila atraktivnija, a posljednji “Vrući tron” za 2021. godinu osvaja regionalna mlada muzička zvijezda Zoi. Njen singl “Kompromis” osvojio je najveći broj vaših glasova i stigao na prvo mjesto, na čemu čestitamo Sari Šekularac Zoi.

Grupa Vatra zna kako je biti na “Vrućem tronu”, a ovaj put su bili na korak do najbolje pozicije. Njihova numera “Nova godina nije se dogodila” zauzela je drugu poziciju. Treće mjesto pripalo je Sopot bendu, koji je sa numerom “Jednog dana”  četiri puta krasio “Vrući tron”.

Sa osmog na četvrto mjesto pomjerio se singl “Stari Frenkie” repera Frenkie-ja, dok sredinu liste zauzima numera “Dvadeset” Marčela, koja je prošlu sedmicu provela na sedmom mjestu.

Mjesto broj šest osvojio je singl “100 days” benda Urban Instinkt, što je pad od tri mjesta u odnosu na prošlosedmični plasman.

A novitet koji smo prošle sedmice predstavili na “Top 10” listi, numera “Moj brate” benda Crvena Jabuka zauzima sedmu poziciju. Na mjestu broj osam provodi veliki hit grupe Dubioza kolektiv, numera “Kafana”.

Za kraj liste donosimo dva osvježenja – numere “Nekih dana” i “On”.

“Nekih dana” je singl Electro-pop duo GRRLL, kojeg čine Melita Bursać i Adnan Seferović.

A dvije regionalne pop zvijezde – Franka i Sara Jo snimile su muzički duet, priču koja nam opisuje šta se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane – “ON”.

U 2021. godini je nastala regionalna “Top lista”, na kojoj svake sedmice donosimo novitete iz muzičkog svijeta regiona. U narednoj godini nastavljamo istim tempom, a vas podsjećamo da glasate na www.jelenmusicshow.com za svoje favorite. Srećni praznici!

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...