Header

Marčelo i Rock Simfonija snimili rimejk pjesme “Sveti bes”

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo i banjalučka Rock Simfonija snimili su rimejk pjesme “Sveti bes”. Kako reper ističe, rimejk nije tu da zamijeni original, već je znak zahvalnosti publici za vjernost, ljubav i strpljenje.

“Iako mračan i težak, “Sveti bes” oduvek je spadao u publici najdraže pesme. Za mene, ona takođe ima posebnu vrednost: to je prvo što smo Raid i ja ikada napravili zajedno, a na refrenu su, osim Dragoljuba Markovića i Gage Ilinčića, i vokali našeg druga Boksija Kinđića, koji više nije među nama”, izjavio je poznati reper.

Marčelo je nekoliko puta gostovao u Banjaluci na nastupima Rock Simfonije, a njihova saradnja je sada okrunjena zanimljivim rimejkom.

“Poslednjih godina izvodio sam Bes i na koncertima mojih dragih prijatelja iz banjalučke Rock Simfonije – i ta verzija pesme sada je, u svom studijskom obliku, pred vama.”

Animirani video je djelo maestralnog Mustafe Mulahusejnovića, vizuelnog umjetnika koji se ovoj pjesmi takođe vratio.

“U vreme njenog prvobitnog objavljivanja 2005. godine, nadahnula ga je za „prvu ruku” videa, kojom je u sliku pretočen deo pesme. Neskriveno ponosan na njega, imam čast da vam predstavim konačnu, dovršenu verziju”, poručio je Marčelo.

#slušajdomaće

Možda će vam se svidjeti i ovo...