Jelen pivo
Header

Luddit ove sedmice na prvom mjestu!

Ove sedmice na prvom mjestu “Top 10” liste nalazi se bend Luddit sa singlom “Spali nakon čitanja”. Prošlosedmični novitet je zahvaljujući glasovima publike došao direktno na “Vrući tron”. Drugi prošlosedmični novitet Kolja i singl “Život je san” ove sedmice zauzima visoko drugo mjesto, dok se na trećem nalazi MultiCultus i singl “Memories”. Ovaj singl je prošle sedmične bio na prvom mjestu naše top liste.

Četvrto mjesto “Top 10” liste zauzima Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”, koja je u padu za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu. Na petom mjestu se nalazi Helem Nejse i Marko Louis sa singlom “Biraj riječi”, koji su takođe u padu za jednu poziciju.

Urban Instinkt i Frenkie sa singlom “Ustani i kreni” su u padu za čak četiri mjesta i ove sedmice se nalaze na šestoj poziciji, dok se na sedmom mjestu nalazi Sunday Stories, sa singlom “Moon & Sky”. Ovaj bend se na istom mjestu nalazio i prije sedam dana.

Pajperov smijeh i singl “Zupčanik” se smjestio na osmo mjesto, te je u padu za tri pozicije u odnosu na proteklu sedmicu.

Ovosedmični noviteti na listi su Edvard Bišof Magajne i singl “Zorom” i Dubioza kolektiv i Manu Chao sa singlom “Cross the line”.

Glasaj za omiljeni singl, izvođača ili bend do nedjelje, jer upravo tvoji glasovi odlučuju ko će se za sedam dana naći na našem “Vrućem tronu”. Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...