Jelen pivo
Header

MAYA SAR 5. JULA NA TVRĐAVI KASTEL U BANJALUCI

Kantautorka, kompozitorka i pjevačica Maya Sar, jedno od najznačajnijih regionalnih imena pop muzike, održaće 5. jula koncert na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci. Nakon regionalne uspješne turneje „Maya Sar – Live in Theatre“, banjalučka publika će uživati u posebnoj muzičkoj čaroliji pod zvijezdama.

Maya Sar će na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel nastupiti sa svojim desetočlanim bendom, uz posebno odabrane goste, saopštili su organizatori koncerta “Play Team”, na konferenciji za medije u Muzeju savremene umjetnosti RS. Maya Sar nije krila uzbuđenje zbog novog susreta sa publikom u gradu na Vrbasu.

“Sa prvog banjalučkog koncerta nosim predivne uspomene. Kako sam i obećala, ponovo ćemo se družiti, ovog puta na prelijepoj sceni tvrđave Kastel, gdje ću pred banjalučkom publikom premijerno izvesti nekoliko pjesama, koje će biti objavljene na mom novom albumu”, istakla je Maya Sar.

Svoju karijeru već godinama gradi samozatajno, nenametljivo i na veoma visokom umjetničkom i produkcijskom nivou, što je zajedno sa svojim timom pokazala i koncertima održanim prošle godine u gradovima Bosne i Hercegovine, kao i koncertima u Beogradu i Beču. Rasprodan koncert u Narodnom pozorištu RS i sjajne reakcije publike, kao i mnogobrojni fanovi koji nisu uspjeli da obezbijede na vrijeme karte za koncert, dovoljan su razlog da se muzička čarolija nastavi.

Maya je 2013. godine objavila album “Krive riječi”, dok trenutno priprema pjesme koje će biti objedinjene na novom studijskom albumu, koji ova kantautorka planira objaviti krajem ove godine. Maya Sar je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu 2012. godine sa svojom autorskom kompozicijom „Korake ti znam“. Kao kompozitor i tesktopisac godinama sarađuje sa najeminentnijim regionalnim izvođačima, među kojima su Zdravko Čolić, Tereza Kesovija, Nina Badrić, Aleksandra Radović, Karolina Gočeva, Jacques Houdek i mnogi drugi.

Generalni sponzor koncerta je Addiko Bank, koja je još jednom potvrdila istančan osjećaj za prepoznavanje kvalitetnih umjetničkih događaja i snažnu posvećenost u pružanju podrške domaćoj muzičkoj sceni. “Iskreno se radujemo što ćemo građanima Banjaluke omogućiti predivnu muzičku noć na Kastelu. Nastojimo u okviru našeg djelovanja prema lokalnoj zajednici podržati projekte iz oblasti kulture i umjetnosti”, izjavila je Marija Panić, marketing menadžerka Addiko Bank u BiH.

Jedinstveni koncertni događaj pod zvijezdama na atraktivnoj ljetnoj pozornici tvrđave Kastel u Banjaluci, organizuje “Play Team” iz Banjaluke. Ulaznice za ovaj izuzetni koncert za pamćenje su u prodaji od 10. juna 2017. godine na platou ispred RK Boska u Banjaluci, kao i putem stranice www.kupikartu.ba. Ne propustite muzičku čaroliju Maye Sar, ovog ljeta u Banjaluci!

Možda će vam se svidjeti i ovo...