Jelen pivo
Header

“Moćni ponedeljak” i dalje na “Vrućem tronu”

Pjesma „Moćni ponedeljak“ ostaje još jednu sedmicu na „Vrućem tronu“, na čemu čestitamo Bojanu Madžaru i Kristini Moconji, banjalučkom dvojcu koji je izvodi.

Božo Vrećo se sa četvrte pozicije popeo na korak do „Vrućeg trona“, te njegova numera Čovjek od soli“ sada zauzima visoku drugu poziciju. Na trećem mjestu je još jednu sedmicu u nizu pjesma „Monkey In My Head“ benda Činčila.

Sa petog na četvrto mjesto je napredovala numera “Mahala zna”, objavljena pod imenom solo muzičkog projekta BUKOWSKEE, iza kojeg stoji Emir Bukovica. Sredinu „Top 10“ liste zauzima bend BruhUuhu sa pjesmom „Music“, koji je prošlu sedmicu proveo na drugoj poziciji.

Za dva mjesta je napredovao singl „Bez žaljenja“ benda Subversion BL, koji je sada na šestom mjestu naše „Top 10“ liste. Prošlosedmični novitet, Bombaj Štampa sa singlom “Udari me nečim” došao je na sedmo mjesto, dok je osma pozicija pripala pjesmi “Sjenke na zidu“ grupe Infuzija.

Listu završavamo sa dva noviteta koja dolaze iz Sarajeva – prvi od njih je numera „Tatra“ benda Kolektivna šteta, dok je drugi singl “Podočnjaci” mladog benda Srklet.

I ovu 2021. započinjemo uz snažnu podršku domaćoj muzičkoj sceni! Nastavi i dalje da podržavaš omiljene bendove i izvođače i pomozi im da dođu do samog vrha naše Top 10 liste!

Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...