Jelen pivo
Header

MultiCultus se ponovo vratio na „Vrući tron“

Nakon dvije sedmice dominacije “Vrućim tronom” benda Luddit, ove sedmice ponovo na samom vrhu “Top 10” liste nalazi se MultiCultus “Memories”. Ovaj singl se prije sedam dana nalazio na drugom mjestu. Frenkie, Kontra i Indigo sa singlom “Mosh pit”, koje smo prošle sedmice predstavili kao novitet na listi, zauzimaju visoko drugo mjesto i sigurnim koracima idu prema prvoj poziciji.

Ponovo na trećem mjestu “Top 10” liste se nalazi Kolja Pejaković sa singlom “Život je san”, dok se na četvrtom mjestu nalaze Helem Nejse i Marko Louis sa singlom “Biraj riječi”, gdje su bili i prije sedam dana.

Zahvaljujući glasovima publike peto mjesto zauzima Maja Manojlović sa singlom “Ostani još”, koja je takođe na istoj poziciji bila i prije sedam dana. Na šestom mjestu naše top liste se nalazi Dubioza kolektiv i Manu Chao sa singlom “Cross the line”, koji su napredovali za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu. Dalal Midhat sa singlom “Instant” smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi, dok se ove sedmice nalazi na sedmom mjestu, dok se prošlosedmični prvoplasirani Luddit ove sedmice našao na osmom mjestu sa singlom “Spali nakon čitanja”.

Ove sedmice noviteti na “Top 10” listi su Tupas Mene i singl “Stranac”, kao i bend Infuzija sa pjesmom “Svega se odričem”.

Ko će za sedam dana biti na “Vrućem trou” odlučuju isključivo glasovi publike. Do nedjelje u ponoć glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu do vrha “Top 10” liste.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...