Jelen pivo
Header

MUZIČKI KARAVAN „JELEN MUSIC SHOW LIVE“ DOPUTOVAO DO BANJALUKE!

Nakon odličnih svirki u sklopu “Jelen Music Show Live“ muzičkog karavana, u Prijedoru i Istočnom Sarajevu, došao je red i na Banjaluku! Mnogima omiljena muzičarka Vanja Mišić, uz pratnju Sanje Čolić Zelić će u petak 11. oktobra, sa početkom u 21 čas, nastupiti u jednom od najljepših banjalučkih lokala, Koncept baru „Bajka“.

Promocija kvalitetnog domaćeg zvuka nije mogla zaobići Banjaluku, sve u svrhu pružanja podrške mladim domaćim bendovima i autorima, koji zaslužuju svoje mjesto na muzičkoj sceni BiH. Muzički karavan jedinstven je projekat koji ima za cilj promovisati kvalitetne izvođače i pružiti publici priliku da se upoznaju sa urbanijom stranom domaće muzičke javnosti. Jelen pivo uvijek je tu da podrži ovakve i slične akcije, a dokaz su mnogobrojni projekti, iza kojih je stajao ovaj brend.

Vanja i Sanja su već poznate kao muzičarke koje uvijek naprave odličnu atmosferu i vrhunsku zabavu, čega sigurno neće nedostajati ni ovog petka u „Bajci“. Trenutno jedno od najpoznatijih imena banjalučke muzičke scene, ali i šire, pored svojih autorskih pjesama koje su odlično prošle kod publike, izvešće i najveće hitove mnogobrojnih domaćih i stranih izvođača, uz koje je zabava zagarantovana.

„Jelen Music Live Show“ karavan uz svoj moto „Podrži muzičku scenu i slušaj domaće“ prenosi pozitivnu energiju kroz cijelu državu i ne planira da se zaustavi u širenju dobrog zvuka. Pokreni se i ti, priključi se muzičkoj groznici i uživaj u kvalitetnom domaćem zvuku. Više o projektu, lokacijama nastupa i samim bendovima možeš potražiti na Jelen Music Show muzičkoj platformi, kao i na istoimenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Pruži podršku domaćoj muzičkoj sceni  i proširi vijest o svirci svima u svom okruženju. Ne dozvoli da te uspava dolazak jeseni, vikend rezerviši za đuskanje uz sjajne banjalučke muzičarke. Biće bajkovito!

Možda će vam se svidjeti i ovo...