Jelen pivo
Header

Sassja dvije sedmice u nizu na “Vrućem tronu”

Dvije sedmice u nizu na “Vrućem tronu” nalazi se hip hop muzičarka iz Tuzle, Sassja sa singlom “Moj dragi”, koji je oduševio publiku. Na drugoj poziciji ove sedmice se nalazi bend Sunday Stories iz Sarajeva, sa singlom “Moon & Sky”, koji se polako, ali sigurno penje prema samom vrhu naše “Top 10” liste. Veliku podršku publike ove sedmice dobio je i mnogima omiljeni bend Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, koji se smjestio na treće mjesto naše top liste.

Četvrtu poziciju zauzima Emberdown i “Cape of Gray”, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet na “Top 10” listi. Na petom mjestu se nalazi Zlatan Karić sa singlom “Falling”, dok se na šestoj poziciji nalazi Retro sa pjesmom “Kad bi nestala”.

Sedmu poziciju zauzima bend iz Banjaluke koji smo predstavili kao prošlosedmični novitet, Pajperov smijeh i singl “Zupčanik”, dok se na osmom nalazi Filip Marić sa pjesmom “Šećer”.

Ovosedmični noviteti su Marija Krivokuća “Zovem te”, kao i bend Infuzija sa singlom “Magle”.

Glasaj do kraja sedmice za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...