Jelen pivo
Header

My Last Suicide snima album “Mission F.U.B.A.R.”

Banjalučki bend My Last Suicide vrijedno sprema novi album, a za Jelen Music Show i našu rubriku Muzički lonac su otkrili i kako će to sve izgledati, kao i kako teče proces rada. Razgovarali smo sa basistom benda Danielom Kneževićem koji nam je otkrio da će se album zvati “Mission F.U.B.A.R.”.

“Album snimamo već nekih desetak mjeseci u studiju “Cirith Ungol” koji se nalazi u Aleksandrovcu producenta Dražena Kecmana. Na albumu će se naći devet pjesama, koje mi svrstavamo u melodični death metal, jedan od podžanrova “death metala’ u svijetu heavy metal culture “, kaže Knežević

Ovaj muzičar ističe da će album vjerovatno biti gotov do kraja ove godine, napominjući da je veći dio posla završen.

“Ono što ćete moći da čujete je nešto sasvim novo, autorsko, kreirano sa mnogo originalnih ideja, manje više nesvakidašnje za ovaj naš prostor“, otrkiva za kraj još par detalja sa nadolazećeg albuma Knežević.

Osim Kneževića ovaj bend čine i Dragan Golubović, vokal, Gojko Šmitran I Mirko Lončar, gitare i Aleksandar Zrnić, bubnjevi, a autorsku muziku stvaraju od 2009. godine, kada su i osnovani. Njihovu diskografiju čine četiri demo snimka snimljena 2010. godine, EP “Pesonality Disorder” koji izlazi 2011. godine, te dva singla “Crucified for nothing” 2012. i “I Am God” 2014. godine.

Možda će vam se svidjeti i ovo...