Jelen pivo
Header

Na “Vrući tron” se vratio Sopot

Bendovi Sopot i Vatra se iz sedmice u sedmicu smjenjuju na “Vrućem tronu”, a sada je došao red da se banjalučki bend nađe na poziciji broj 1. Pjesma “Jednog dana”  benda Sopot je ponovo osvojila najveći broj vaših glasova, na čemu im čestitamo.

Vatra ih prati u stopu, čekajući priliku da se vrati na prvu poziciju. Trenutno njihova numera “Nova godina nije se dogodila” zauzima visoko drugo mjesto. Poslije nedjelje sa lošijim plasmanom, singl “Sama” benda Urban&4 se vratio na mjesto broj tri.

Svoj prošlosedmični plasman nije mijenjao singl “100 days” benda Urban Instinkt, a na sredinu liste je došla numera benda Dubioza Kolektiv “Kafana”.

Korak nazad je napravio drugi singl mladog benda Sajber Banditi pod nazivom “Još nije vrijeme za to” koji sada zauzima šestu poziciju. Još jedan hit koji drugu sedmicu ostaje na istom, sedmom mjestu, jeste numera “Dvadeset” Marčela. Ista stvar je i sa singlom mostarskog benda KUD Kuvajt naziva “Drugi”. Ovo je druga sedmica koju provode na osmoj poziciji.

Pretposljednje mjesto pripalo jev numeri kultne makedonske grupe Mizar “1903”, a na desetom mjestu donosimo novitet – numeru “Stari Frenkie” repera Frenkie-ja.

Procedura je poznata, do nedjelje naveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu na najsjajniju poziciju – “Vrući tron”.

#zvukregiona

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...