Jelen pivo
Header

Novi elektro stejdž ŠA Festa

Uto Karem i ostala sjajna imena svjetske DJ scene dolaze u Prijedor u Elektro Park ŠA Festa

Sve nas je obradovala informacija da ŠA Fest planira da nas okupi na još jednoj nevjerovatnoj žurci zadnjeg vikenda jula u Prijedoru. Izlistali su gotovo savršen lajnap svog Sound Garden stejdža u Ljetnoj bašti, ali ono što nas je posebno fasciniralo su imena koja dovode na svoj prvi elektronski stejdž.

Onaj ko se iole razumije u tu scenu zna da je dovesti imena poput Uto Karema u Prijedor, sjajna ali i nevjerovatna vijest.

Uto Karem je jedan od najvažnijih ljudi  iz DJ branše s obzirom na veoma ozbiljan rad u produkciji muzike, menadžmentu vlastite etikete Agile Recordings i dobroj reputaciji koja ga prati. Tokom protekle dvije decenije gospodari kako za pultom tako I u studiju. Neprestano je radio širom Evrope, Amerike i Azije, producirajući hit za hitom za legendarne labele kao što su Plus 8, SCI-TEC, Tronic, Definitive, Global Underground, H-Productions, ili Suara Ministry of Sound. Njegov zaštitni znak je uticaj groovea i izuzetno energične pjesme koje su postale nezaobilazan dio setova najvećih svjetskih DJ-eva.

Pored Uto Karema tu su sjajni Metodi Hristov, bugarski DJ svjetskog kalibra i Valentino Kanzyani jedan od osnivača slovenačke tehno scene i jedan od najcjenjenijih tehno i house producenata u svijetu.

Marko Nastić, Dejan Milićević, Lea Dobričić potpomognuti domaćim snagama Woodijem, Kevićem, Inisom, Level7el  dodatno obećavaju najbolju žurku u gradu na Sani.

Šta drugo reći nego, vidimo se u Prijedoru jer očigledno ŠA is back!

Možda će vam se svidjeti i ovo...