Jelen pivo
Header

One-man projekat Vellayah

Jelen Music Show je platforma koja podržava domaće urbane i talentovane izvođače, koji stvaraju kvalitetnu autorsku muziku. Jedan od tih muzičara je i Milan Velaja iz Bijeljine, koji je pokrenuo svoj one-man projekat pod nazivom VELLAYAH.

“Projekat je zvanično nastao krajem 2018. godine. Prva ideja je bila da samo izbacim pjesmu ili dvije, ali s obzirom da sam imao dosta više materijala, odlučio sam da uradim EP “A New Beginning” i da se na taj način prestavim”, rekao je Milan.
Snimanje cijelog EP-a je trajalo ukupno 4-5 dana, a sve je snimljeno u kućnom studiju Slavena Gužvića, koji je uradio produkciju i miks cijelog izdanja, dok je naslovnicu albuma uradio Stefan Vasić. EP je sada dostupan na svim muzičkim platformama, kao i na oficijalnom YouTube kanalu projekta. Projekat takođe ima i profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
“Što se tiče nekih budućih planova, ovo je za sada samo one-man projekat, iako ni u jednom trenutku ne isključujem mogućnost da ovo postane LIVE bend, ali neka sve ide svojim tokom”, objasnio je Milan.
Zanimalo nas je i kako trenutni karantin utiče na njega kao umjetnika.
“Karantin je, koliko god to čudno zvučalo, dobro došao, jer trenutno pišem novu muziku i radim na kompletnom prvom albumu. Trenutno je 7 pjesama spremno, vidjećemo kako se stvari budu dalje odvijale. Imam namjeru da krajem ove ili početkom sledeće godine snimim album, ali prije toga, možete očekivati novu pjesmu čim prođe ova situacija u kojoj se, nažalost, svi nalazimo. Ta pjesma će ujedno i predstaviti pravac u kojem će ići čitav predstojeći album”, poručio je momak koji stoji iza one-man projekta Vellayah.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...