Header

“Ostani još” ostaje na “Vrućem tronu”

U toku je treća sedmica kako pjesma Maje Manojlović „Ostani još“, koja je nastala u saradnji sa bendom Pocket Palma, provodi na prvom mjestu „Top 10“ liste. Treći put u nizu, naše čestitke idu na njihove adrese.

Na korak do „Vrućeg trona“ je došao singl „Moćni ponedeljak“ Bojana Madžara, koji je snimio pod pseudonimom Zdoje. Treće mjesto je zauzeo prošlosedmični novitet, pjesma “Sto maraka”, banjalučko-đilkoškog benda “Mega Džek i Eldorado.

Prošlosedmični plasman je za dva mjesta pokvarila numera “Mahala zna”, objavljena pod imenom solo muzičkog projekta BUKOWSKEE, iza kojeg stoji Emir Bukovica, koja sada zauzima četvrto mjesto. Na sredinu liste se vratio singl „Putnik“ koju izvodi kantautor NesKoH.

Sa petog na šesto mjesto je „skliznula“ numera „Monkey In My Head“ Činčila benda, dok je sedma pozicija pripala pjesmi na engleskom jeziku „Music“, zeničkog benda Bruhuuhu. Sa sedmog na osmo mjesto se pomjerila grupa Domino Efekt sa pjesmom „Svjestan“.

Deveto i deseto mjesto su uvijek rezervisani za novitete, kojim osvježimo našu „Top 10“ listu. Prvi novitet je pjesma „Haljine“ koju su snimili Trojica i Aldin Šehić, a listu završavamo numerom „Saba“ u izvedbi Bože Vreće.

Naša „Top 10“ lista je postala utočište za domaću urbanu muziku, što iz sedmice u sedmicu prepoznaje sve veći broj ljudi, koji svojim glasovima zahvaljuju muzičarima na kvalitetnom zvuku. Neka tako bude i ove sedmice, do nedjelje naveče glasaj za omiljene muzičare i pomozi im na njihovom putu do „Vrućeg trona“.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace.

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...