Jelen pivo
Header

Pakleni toranj stigao na “Vrući tron”

Volimo kada na naš Vrući tron dođu pjesme koje su samo sedam dana prije bile noviteti, kao što je slučaj i ovoga puta. Singl benda Pakleni toranj iz Zenice pod nazivom “Da si sada tu” naš je ovosedmični pobjednik, na čemu im čestitamo!

Treću sedmicu uzastopno drugo mjesto zauzima bend Luddit sa pjesmom „Bolestan sam“, dok su Letu štuke konstantno među prvih pet numera – ovaj put su zauzeli odlično treće mjesto sa svojom pjesmom “Žad”. Pjesma “More Than Weed” grupe Helem Nejse napredovala je za četiri mjesta, te sada zauzima četvrtu poziciju na našoj “Top 10” listi.

Frenkie, Kontra i Indigo se ovaj put sa svojom pjesmom “Naša noć” nalaze na sredini liste, dok su prošlosedmični osvajači Vrućeg trona, banjalučki bend Subversion, sa svojim singlom “Sophia” zauzeli 6. poziciju.

Još jedan bend koji se mjesecima nalazi na “Top 10” listi je Eho Radar, a ovaj put su sa pjesmom “Oprosti za bol” zauzeli 7. mjesto. Dubioza kolektiv je takođe bend koji već se dugo vremena sa svojom pjesmom “Take my job away”  nalazi na našoj listi, a ove sedmice su pomoću vaših glasova stigli na 8. poziciju.

Tradicionalno, svake sedmice osvježimo listu sa dva noviteta. Sada su to Ammara Mistrić sa numerom “Spoji riječi” i Masa Mor sa pjesmom “Čuvaj svoju čašu”.

Još jednom su naši novi osvajači „Vrućeg trona“ dokaz da se za samo 7 dana može ostvariti veliki uspjeh na „Top 10“ listi, tako da ne zaboravi da glasaš i pružiš podršku svom favoritu. Mi se trudimo da ti svake sedmice predstavimo novu i kvalitetnu domaću autorsku muziku, a ti se potrudi da ih nagradiš glasanjem, koje traje do nedjelje uveče.

Podrži domaću muzičku scenu i #slusajdomace

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...