Jelen pivo
Header

Podmornica predstavlja novi chill EP producenta Bridgebanks

Podmornica predstavlja debitno izdanje Bridgebanks pod nazivom “Life in a Day”. Bridgebanks je novo ime na rastućoj listi izvođača Podmornice, a iza njega stoji producent Ilian Nikolov. Izdanje sadrži 6 žanrovski bliskih pjesama vješto spojenih u jednu atmosferički koherentnu cjelinu. Prvenstveno IDM album, kroz trake se prožimaju i zvuci indietronice, downtempa, ali i energičnije, plesnije electronice.

Pored samog producenta, na albumu se pojavljuju i Adnan Salihović – gitara (Life in a Day) i Magdalena Kirilova – vokali (Airport Nightshifts, Devilish Little Deeds, Modern Museum). Mix i master potpisuje Ilan Nikolov, a dizajn Dino Aganovic.

Jedna od pjesama sa izdanja je takođe objavljena i na prvoj Podmornica VA kompilaciji – “Ispod Povrsine”, objavljenoj krajem 2019. godine.

Iz Podmornice najavljuju produktivan period, nakon objavljivanja albuma Hibrid, etc. – Na Pola Puta i Bridgebanksovog Life in a Day, za april su spremni i novi singl Jaddaha i Dine Mangafića, te album Zlatana Hadžifejzovića.

Izdanje je dostupno na svim digitalnim muzičkim platformama, a u nastavku poslušaj pjesmu “Life in a Day”.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...