Jelen pivo
Header

Pjesma kao stvorena za prvi ples sad ima i spot!

“Sve me vodilo k tebi” pretposljednji je Lucin singl koji će se naći na novom studijskom albumu ‘Fragmenti’, a pjesma idealna za prvi ples sad napokon ima i spot koji stiže baš na Valentinovo! Spot je snimljen u režiji Tomislava Marića, a donosi nam svakodnevne intimne trenutke između dvoje zaljubljenih na jednostavan i nepretenciozan način, izjavila je Luce i nadovezala se:

‘’Upravo takva ljubav treba biti, ako se mene pita, jednostavna. Nisam neki fan Valentinova, jer smatram da se najljepše stvari u vezi događaju spontano, a ne pod presingom i onda kad “moramo”.. bilo to smišljanje poklona, izjavljivanje onih velikih riječi ili odlazak na prvu ili stotu zajedničku večeru. Ipak, nekoliko stvari se spontano poklopilo – ovo je moja prva pjesma u kojoj pjevam o sretnoj, uzvraćenoj ljubavi, a i spot je taman bio gotov pred Valentinovo, tako da smo ga odlučili podijeliti sa publikom upravo na taj dan. Poklon je ovo svim zaljubljenima i onima koji će to tek postati, a kako bi moja prijateljica rekla- “pjesma za prvi ples” sad ima i spot! Dajana Čuljak i Rade Radolović su, uz pomoć režisera i snimatelja Tomislava Marića to divno dočarali, a ja sam ovog puta bila u ulozi “naratorice”, uz samo povremena pojavljivanja.

Tekst pjesme nosi potpis Lucije Ćustić, a u muzici joj se pridružio stalni saradnik Alan Dović, koji je ujedno autor aranžmana i produkcije ‘Sve me vodilo k tebi . Izlazak albuma ‘Fragmenti’ Luce je najavila za kraj maja.

Pogledaj video!

Možda će vam se svidjeti i ovo...