Jelen pivo
Header

Vatra zapalila “Vrući tron”

Numera “Nova godina nije se dogodila” benda Vatra nakon nekoliko sedmica provedenih na visokim pozicijama „Top 10“ liste, od ponedjeljka krasi „Vrući tron“. Zahvaljujući vašim glasovima, bend Vatra je stigao na prvu poziciju, na čemu im čestitamo.

Bend Sopot je zamijenio mjesto sa ovosedmičnim pobjednikom, te sada numera “Jednog dana” zauzima drugu poziciju. Sa petog na treće mjesto se pomjerio singl benda Dubioza Kolektiv “Kafana”.

Na četvroj poziciji je ostao singl “100 days” benda Urban Instinkt, dok sredinu liste zauzima drugi singl mladog benda Sajber Banditi pod nazivom “Još nije vrijeme za to”.

Tri koraka unazad napravio je singl “Sama” benda Urban&4, koji zauzima šestu poziciju. Sa šestog na sedmo mjesto se pomjerila numera “Dvadeset” Marčela, dok je prošlosedmični novitet, singl mostarskog benda KUD Kuvajt naziva “Drugi” zauzeo osmu poziciju.

Na devetoj poziciji se našla numera kultne makedonske grupe Mizar “1903”, a ovosedmični novitet je singl “Ne brini mama” slovenačkog benda Folk Idoli.

Procedura je poznata, do nedjelje naveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu na najsjajniju poziciju – “Vrući tron”.

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...