Jelen pivo
Header

POLARIDI NOVIM SINGLOM “NE BUDI ME” SVE BLIŽE ALBUMU PRVENCU

Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema muzici i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko muzičko putovanje koje je dosada iznjedrilo četiri singla „Kad si tu”,  „Hej bejbe”, „Kratki pogledi” i „Soba”.

“Demo za pjesmu „Ne budi me” dugo je stajao „u ladici” i skupljao prašinu. Sven i ja smo stalno odgađali završetak pjesme, ali došlo je vrijeme i za to. Nadamo se da je ona korak prema dovršetku albuma” – govori  Višeslav.

Tekst i muziku potpisuje Višeslav Šošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao električne gitare, bas, samplere i synth. Pjesmu je svojim ritmovima upotpunio Viktor Krasnić (Šumski). Singl „Ne budi me” sniman je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Spot je snimao, režirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je uz produkcijski dio Romane Pavliše napravio jako zanimljiv i oku primamljiv video.

Dinku smo prepustili sve, a on je smislio cijelu priču. Imao je slobodne ruke, a rezultat nas je ugodno iznenadio! Cijela ekipa je napravila vrhunski posao. Uvijek je zanimljivo vidjeti kako neko drugi interpretira naše pjesme“.

Svojim ulogama ovaj spot su začinili Željko Hajsok, Maša, Nora i Zita Kukec, Alen Senjan i Marko Benjak.

#zvukregiona

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...