Jelen pivo
Header

“Poraz razuma” The Shejverse vinuo na “Vrući tron”

Bend The Shejvers iz Prijedora uz pomoć vaših glasova domogao se našeg “Vrućeg trona” zahvaljujući pjesmi “Poraz razuma”. Na drugo mjesto su tako potisnuli našu proslosedmičnu pobjednicu Vanju Mišić i njenu pjesmu “Poslije ljubavi”.

Pad za jednu poziciju zabilježio je i bend Tibor & Baš Čelik, čija se pjesma “Za Ezru” sada nalazi na poziciji broj tri. Ista situacija je i sa Sassjom, pa za njenu pjesmom “Stube” ovu sedmicu glasate na poziciji četiri.

Bend Grefran i numera “Isprani” je sa pozicije noviteta došao na peto mjesto naše Jelen top 10 liste,  dok je pjesma “Kabadahija” koji su u duetu ispjevali Helem Nejse i Marko Luis, pala sa čestvrtog na šesto mjesto.

Za Armina i numeru “Nisu riječi moje krive” možete glasati na sedmoj poziciji na koju je dosao sa pozicije noviteta, dok na osmoj svoj glas možete dati hip hop trojcu Frenkie, Kontra i Indigo i njihovoj pjesmi “Đe će ko”.

Kao ovosedmične novitete predstavljamo Davora Matoševića i pjesmu “Puštam srce da diše”, te Crystal koja se na listi predstavlja sa numerom “Poljubi me sad”.

Na kraju ne zaboravite na najvažnije, a to je da slušate domaće i glasate za domaće!

AUTORKA: Mirna Dušanić

 

 

Možda će vam se svidjeti i ovo...