Jelen pivo
Header

Prvi aprilski „Vrući tron“ zauzela „Reperska posla“

“Top 10“ lista na početku aprila izgleda dosta drugačije u odnosu na prošlosedmični poredak! Na prvom mjestu ove sedmice nalazi se singl „Reperska posla“ koji izvode Redov x Glue x Dare. Ova pjesma dobila je najviše glasova publike, a mi ekipi čestitamo na ovom uspjehu!

Visoko drugo mjesto na našoj top listi zauzima prošlosedmični broj 1, Urban Instinkt i pjesma „Istinom sam vođen“ , dok se na trećoj poziciji nalazi Nermin Puškar sa singlom „Ljubi me“, koji je u padu za jedno mjesto. Singl „Ukus novog vremena“ benda Subversion BL napredovao je za jednu poziciju u odnosu na prošlu sedmicu, te se nalazi na našem četvrtom mjestu.

Prošlosedmični novitet na našoj “Top 10” listi je singl “Znam” F.M. Projecta, koji se ove sedmice nalazi na petom mjestu, dok se na šestoj poziciji našao sastav Emir & Frozen Camels sa singlom “Rat za ljubav”. Ovaj singl je u padu za tri pozicije u odnosu na prošlu sedmicu.

Top listu nastavljamo sa sedmom pozicijom na koju se smjestio “Oksimoron” repera Finti Cent. Prošle sedmice ovaj singl smo predstavili kao novitet na listi. Osmu poziciju zauzima singl „Polarna noć“ Azura Jahića, koji je u padu za četiri mjesta ove sedmice.

Naši noviteti ovog puta na devetom i desetom mjestu su Revolt sa singlom “Bijes je dar” i bend “Neo Stereo” sa novom pjesmom “Kontrola”.

I ove sedmice pruži podršku domaćim muzičarima i glasaj za omiljene izvođače ili bendove na “Top 10” listi.  Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...