Jelen pivo
Header

Rock Redukcija po treći put na “Vrućem tronu”!

Po treći put u nizu naš “Vrući tron” zauzela je Rock Redukcija sa singlom “Nagrada”, te time dokazala da ima mnogobrojnu publiku, koja redovno glasa na Jelen Music Show muzičkoj platformi. Drugu poziciju zauzima bend Sunday Stories iz Sarajeva, sa singlom “Moon & Sky”, koji se polako ali sigurno penje prema samom vrhu naše “Top 10” liste. Da li će naredne sedmice zauzeti sam vrh, zavisi isključivo od glasova publike.

Na trećem mjestu se nalazi Bruhuuhu i singl “DJ Monkey”, koji polako ali sigurno osvaja srca domaće publike. Četvrto mjesto ove sedmice zauzeo je Zlatan Karić sa singlom “Falling”, dok se na petom mjestu nalazi Eho Radar sa singlom “Tražim te”.

Šesto mjesto ove sedmice zauzima Retro sa pjesmom “Kad bi nestala”, dok se na sedmom nalazi Stefan Maestro i singl “Drama”.

Drugu ovosedmičnu poziciju zauzima Eho Radar sa singlom “Tražim te”, koji je prošle sedmice bio na prvom mjestu, dok treću poziciju zauzima Luddit sa pjesmom “Taman”, gdje se nalazio i prošle sedmice. Osmo mjesto zauzeo je Nervni slom i pjesma “Oprana”.

Ovosedmični noviteti su Sassja sa singlom “Moj dragi” za koji je uradila zanimljiv video spot, kao i Filip Marić sa pjesmom “Šećer” i takođe neobičnim video spotom.

Glasaj do nedjelje uveče za svoj omiljeni singl, izvođača ili bend, uživaj u kvalitetnoj domaćoj muzici u okviru Jelen Music Show platforme i podrži domaću muzičku scenu.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...