Header

Prvi “Vrući tron” u 2021. za “Moćni ponedjeljak”

Banjalučki dvojac Bojan Madžar i Kristina Moconja sa pjesmom „Moćni ponedeljak“  osvanuli su prvog ponedjeljka 2021. na našem prvom mjestu Top 10 liste i osvojili “Vrući tron”. Čestitamo ekipa na povratku u sam vrh naše top liste!

Ove sedmice na drugom mjestu nalazi se bend BruhUuhu, koji je sa sedmog mjesta došao do skoro samog vrha sa pjesmom „Music“. Pjesma „Monkey In My Head“ benda Činčila i ove sedmice se nalazi na trećem mjestu, dok se na četvrto smjestio Božo Vrećo sa singlom  „Čovjek od soli“, koji smo prošle sedmice predstavili kao novitet.

Na petom mjestu ove, kao i prošle sedmice nalazi se numera “Mahala zna”, objavljena pod imenom solo muzičkog projekta BUKOWSKEE, iza kojeg stoji Emir Bukovica. Šesto mjesto ove sedmice zauzima pjesma “Sjenke na zidu“ grupe Infuzija, koja je ostvarila napredak za dvije pozicije. Na sedmom mjestu ove sedmice se nalaze Maja Manojlović i Pocket Palma, te je njihova kolaboracija u remixu „Ostani još“ u padu za jedno mjesto. Osmo mjesto zauzimaju „Bez žaljenja“ benda Subversion BL, koji sus a prve pozicije “pali” na sami kraj naše Top 10 liste.

Ovosedmični noviteti na Jelen Music Show Top 10 listi su TNT band sa singlom “Uživaj”, kao i Bombaj Štampa sa singlom “Udari me nečim”.

I ovu 2021. započinjemo uz snažnu podršku domaćoj muzičkoj sceni! Nastavi i dalje da podržavaš omiljene bendove i izvođače i pomozi im da dođu do samog vrha naše Top 10 liste!

Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...