Jelen pivo
Header

ŠA Fest najavljuje ŠA voz!

Organizatori ŠA Festa uz podršku  Željeznica RS, publici iz Banjaluke i Novog Grada obezbijediće besplatan prevoz na ŠA Fest i povratak kući, 9. i 10. avgusta 2019.godine. Sve što je potrebno za besplatno putovanje ŠA vozom, čiji će red vožnje biti objavljen pred festival, jeste da ŠA putnici na vrijeme obezbijede svoju ulaznicu za festival, koja će im pored mjesta na ŠA Festu, obezbijediti i mjesto u ŠA vozu.

“Smatramo da je ovaj način putovanja nepravedno zapostavljen, a jedan je od najsigurnijih i najudobnijih prevoza. Ne želimo da nakon festivala sjedate u svoje automobile, zato vam nudimo da uz kupljenu ŠA ulaznicu bezbjedno doputujete na ŠA Fest i vratite se nazad svojim kućama, jer ŠA voz kul je skroz” – navode organizatori ŠA Festa.

Iz Željeznica RS pozdravili su ideju organizatora i podržavajući, na prvom mjestu, bezbjednost putnika, omogućili besplatan prevoz za publiku ŠA Festivala na relacijama Banjaluka – Prijedor – Banjaluka i Novi Grad – Prijedor – Novi Grad.

Red vožnje ŠA voza biće u skladu sa satnicom festivala, kako prvo, tako i drugo veče, pa organiztori pozivaju da nabavite svoje ulaznice za ŠA Fest na vrijeme i u Prijedor doputujete sigurno i bez straha da ćete kasniti.

Podsjećamo da se ulaznice u Novom Gradu mogu nabaviti u kafeteriji Šećer, a u Banjaluci u mjenjačnicama Exclusive Change u tržnim centrima Merkator i Delta Planet, te u MG Travel, u ulici Vase Pelagića 10.  Svoju ulaznicu možeš kupiti i online na www.kupikartu.ba

Za više informacija posjeti već sada www.shafest.com. Vidimo se na Ša Festu!

Možda će vam se svidjeti i ovo...