Header

Sassja došla na “Vrući tron”

Nova sedmica donosi novog pobjednika „Top 10“ liste. Ovaj put je „Vrući tron“ osvojila Sassja, čija je pjesmaI dalje” dobila najveći broj glasova. Čestitamo tuzlanskoj reperki.

Drugu poziciju nije mijenjao Elvir Laković Laka, čiji singl “Pubertet” već sedmicama osvaja jedno od prva tri mjesta „Top 10 liste“. Plasman je za jedno mjesto popravio višestruki osvajač „Vrućeg trona“, pjesma “Kreator” Ede Maajke, kojoj je pripala „bronzana medalja“.

Prošlosedmični osvajač „Vrućeg trona“, prva autorska pjesma „Flashback“ benda Neo Stereo, spustila se na i dalje visoko, četvrto mjesto. Sa sedmog na petu poziciju se pomjerila muzičarka Ammara Mistrić sa singlom “Između nas”.

Drugi dio liste započinjemo pjesmom “Antagonist” benda Revolt, koji je popravio prošlosemični plasman, došavši sa osmog na šestu poziciju. Sedmo mjesto je zauzela pjesma “Krenimo iz početka” benda Sopot, koji je otišao jedan korak unazad ovaj put. Osmo mjesto pripalo je singlu “Nevidljiva” u izvođenju Lady E, koji je prošle sedmice krasio sredinu liste.

Vrijeme je za ovodemične novitete. Prvi je singl umjetnika Aleksandra Mora Nisam pio, io, nit’ imam za šta”, a listu zatvaramo novitetom „Ono kao ljubav“ benda Pank Flojd.

Ovosedmična „Top 10“ lista je pretrpjela značajne promjene za samo sedam dana, a razlog tome jesu vaši glasovi. Zato, nastavite i dalje da glasate za omiljenu domaću muziku.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...