Jelen pivo
Header

Singl “Sanjam” i ove sedmice na “Vrućem tronu”

Talentovana muzičarka Jovana iz Banjaluke je već drugu sedmicu u nizu na prvom mjestu “Top 10” liste. Zahvaljujući glasovima publike I dalje čvrsto drži naš “Vrući tron”. Čestitamo!

Prošlosedmični novitet Ultrazvuk sa singlom “Ostaje nam nada” ove sedmice se nalazi na visokom drugom mjestu, dok se na trećem našla Konstrakta sa singlom “Novo, bolje”. Ovaj singl je u padu za jedno mjesto u odnosu na prošlu sedmicu.

Četvrto mjesto drugu sedmicu u nizu zauzima Who See sa aktuelnim singlom “Živi i zdravi”, dok se na petoj poziciji nalazi još jedan prošlosedmični novitet – singl benda BruhUuhu pod nazivom “Možda su i možda ne”.

Zlatan Karić sa pjesmom “Bombe” već dvije sedmice u nizu zauzima šesto mjesto, dok se na sedmoj poziciji nalaze Dragan Moconja i Vanja Mišić sa singlom “San” . Ovaj dvojac je u padu za četiri mjesta ovog puta.

Osmo mjesto zauzima ove sedmice Esma Numanović sa singlom “Snovi”, koja je u padu za tri mjesta na listi, a na devetom mjestu nalazi se Foxy Head sa najnovijim singlom “Da ne mislim na bol”, koji je u padu za jedno mjesto.

Ovosedmični novitet na “Top 10” listi je BUKOWSKEE I singl “Polako…”. U pitanju je četvrti BUKOWSKEE single, a kao gost u pjesmi se pojavljuje poznati glumac i voditelj Tarik Filipović.

Pjesma “Polako…” je svojevrstan nastavak Emirovih dosadašnjih BUKOWSKEE intimnih priča u kojima autor govori o ljudskim i drugim odnosima, usponima i padovima, svakodnevnim životnim temama.

Glasaj za svoje favorite do kraja ove sedmice OVDJE. Ne zaboravi da upravo glasovi publike i ovog puta odlučuju ko će se naći na samom vrhu i zauzeti naš “Vrući tron”.

Možda će vam se svidjeti i ovo...