Jelen pivo
Header

Urban Instinkt ostaje na “Vrućem tronu”

Posljednje februarske dane će na prvom mjestu „Top 10“ liste provesti bend Urban Instinkt. Drugu sedmicu u nizu ostaje na “Vrućem tronu”, zbog čega naše čestitke putuju u Tuzlu.

Drugo mjesto je zahvaljujući vašim glasovima osvojio singl  „Ljubi me“ kantautora Nermina Puškara, koji je od prošle sedmice na „Top 10“ listi. Svoje mjesto nije mijenjala numera “Podočnjaci” benda Srklet, koji i dalje krasi treću poziciju.

Drugi prošlosedmični novitet, pjesma „Sjeme“ dvojca S.P.O.J. koji čine Vedran Dugonjić i Sallex Perić, došla je na četvrtu poziciju. Sa sedmog mjesta na sredinu liste se pomjerila numera „Tatra“ grupe Kolektivna šteta.

Sva tri prošlosedmična noviteta su se održala na listi, a posljednji među njima, singl „Otkad sam tebe upoznao“ Azura Jahića zauzeo je šestu poziciju. Na sedmom mjestu se trenutno nalazi numera „NewLand“ projekta Drumelody, iza kojeg stoji Berin Tuzlić.

Posljednja tri mjesta smo ostavili za tri noviteta. Prvi među jednakima je pjesma „The Pledge“ muzičkog kolektiva Das Volk, prati ga singl „Slikareva vizija“ benda Vrane Vrane, dok listu završavamo numerom „Dah Anđela“ u izvedbi benda Dum Dum.

I u 2021. pružamo snažnu podršku domaćoj muzičkoj sceni! Nastavi i dalje da podržavaš omiljene bendove i izvođače i pomozi im da dođu do samog vrha naše „Top 10“ liste!

Uživaj u urbanom domaćem zvuku i #slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...