Jelen pivo
Header

Sopot ne odustaje od “Vrućeg trona”

Četvrti put Sopot osvaja “Vrući tron” te pretenduje da postane bend koji je najviše puta ove godine zauzeo prvo mjesto sa istom pjesmom. Riječ je o numeri “Jednog dana”, a naše čestitke ponovo idu na njihovu adresu.

U stopu ih prati veliki hit grupe Dubioza kolektiv, numera “Kafana”, koja je završila na drugom mjestu. Korak naprijed je napravio singl “100 days” benda Urban Instinkt i zauzeo treću poziciju.

Vatra je nedavno krasila “Vrući tron”; a trenutno njihova numera “Nova godina nije se dogodila” boravi na četvrtom mjestu “Top 10” liste. Na središnjoj, petoj poziciji je numera “Još nije vrijeme za to” benda Sajber Banditi.

Dugo na listi opstaje numera “Sama” benda Urban&4, koja je trenutno na šestom mjestu. Poziciju broj osam je zauzela numera “Dvadeset” Marčela, dok se na osmom mjestu zadržao prošlosedmični novitet – numera “Stari Frenkie” repera Frenkie-ja.

Za kraj liste donosimo dva noviteta – iz rubrike muzički lonac numeru “Moj brate” benda Crvena Jabuka te regionalni hit “Kompromis” muzičarke “Zoi”.

Procedura je poznata, do nedjelje naveče glasaj za svoje favorite i pomozi im da dođu na najsjajniju poziciju – “Vrući tron”.

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...