Jelen pivo
Header

Stefan Maestro predstavio spot za novi singl “Hani”

Stefan Maestro, mladi banjalučki reper, obradovao je publiku novom pjesmom “Hani”, za koju je snimio i spot u gradu na Vrbasu. Poslije detaljnih priprema, te nekoliko mjeseci rada na pjesmi, konačan rezultat je napokon tu.
“Ideja za pjesmu je potekla od moje želje da kroz tekst izrazim neka osjećanja prema djevojci, na neki drugi način, sa klasično romantičnim terminima izmješanim sa “sexy talkom”, koji je današnja svakodnevnica. Nakon par mjeseci produkcije, dotjerivanja, uklapanja svih bitnih segmenata pjesma je ugledala svjetlost dana i jako smo zadovoljni, kao ekipa, kako je sve to na kraju ispalo. Za mix/master pjesme je zadužen producent Daka iz našeg sastava Desetka Na Asa”, rekao je Maestro.
Spot su snimali na nekoliko lokacija u gradu,  muzičkom studiju, “Aj na sony” gaming caffe-u i na parkingu “Delta” tržnog centra.
“Imali smo već isplanirane scene, tako da je sve proteklo glatko, bez nekih većih problema. Za snimanje spota je bio zadužen kolega Davor Nišević iz Atom produkcije, dok je samu montažu i produkciju spota radio moj dugogodišnji prijatelj Željko Žilić, poznatiji kao Žila”, dodao je banjalučki muzičar.
Stefan nam je rekao i kako je karantin uticao na njega kao umjetnika, te šta možemo očekivati kada se situacija normalizuje.
“Karantin koliko je odmogao što se tiče planova koje sam imao, pomogao mi je da se fokusiram na neke druge stvari, da se unaprijedim i uzdignem kako psihički, tako i fizički. Pregršt tekstova je napisano, mnogo ideja je u glavi i na papiru. Sad samo da prođe ova situacija, pa da se bacimo na posao. Već imam spremnih pet pjesama koje će postepeno izlaziti kroz narednih pola godine, u malo drugačijem fazonu nego do sada, što sam pokušao i prikazati sa pjesmom Hani koja će biti zvijezda vodilja za sledeće projekte”, poručio je Maestro.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...