Jelen pivo
Header

Subversion se sa pjesmom “Vama” vratio na “Vrući tron”

Nakon kratke pauze, banjalučki bend Subversion se vratio na “Vrući tron”. Ovaj put sa pjesmom “Vama”,  koja je  osvojila najveći broj vaših glasova, zbog čega naše čestitke idu na njihovu adresu.

Sa prvog na drugo mjesto se pomjerila numera Tih se godina pjevala“, koju su snimili bend Jutro i Sencho. Treću poziciju je zauzeo singl „Pajac“ Alije Mrkonjića, koji je izdao pod samostalnim muzičkim projektom F 91.

Modre rijeke i grimizne vatre“ benda Hidden Resonance trenutno zauzima četvrto mjesto, nakon što je nekoliko sedmica provela na vrhu „Top 10“ liste. Središnju poziciju zauzima prošlosedmični novitet „Ljubi seka“ tuzlanske MC prvakinje Sassje.

Sa četvrtog na šesto mjesto se spustila numera „Tamo gdje je ljubav“ koju izvodi muzičar ŠKAFF. Prije ovosedmičnih noviteta, sedmu poziciju zauzima pjesma „Novi dan“ Darka Savića i Nemanje Mačinkovića, koji su novom numerom pozvali sve ljude da prekinu tišinu i prestanu da ignorišu postojanje nasilja oko nas.

Emby x Meni x Ministar su nakon duže pauze nastavili dugogodišnju saradnju i snimili novu zajedničku pjesmu „Boom Bap Rap“, koja zauzima osmo mjesto na ovosedmičnoj „Top 10“ listi. Drugi novitet koji predstvljamo je pjesma „Kiša“ benda SindromZ. „Top 10“ listu završavamo numerom „Space Song“ benda Dubioza Kolektiv.

„Top 10“ lista je mjesto na kojem ćeš uvijek naći kvalitetan i urban zvuk, ali i upoznati se sa novitetima sa domaće scene. Kao i uvijek, svoj glas daj omiljenoj pjesmi, te joj pomozi u osvajanju „Vrućeg trona“.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...