Header

The Babe Barbarella ESFF još jednu sedmicu na “Vrućem tronu”

The Babe Barbarella ESFF treću sedmicu zaredom ne silazi sa našeg “Vrućeg trona”. Još jednu nedjelju je pomoću vaših glasova njihova pjesma “Bježim od sebe” na vrhu naše “Top 10” liste, a ako želiš da tako ostane i naredne sedmice, nastavi sa glasanjem kao do sada. Čestitamo ovom odličnom bendu!

I kada je riječ o drugom mjestu, situacija je nepromijenjena. Grupa Brutal Protest i singl “Noć, noć”, se ne pomijera sa drugog mjesta ni ove sedmice, a Letu štuke su sa pjesmom “Žad” ovaj put na standardno visokom, trećem mjestu.

Letu štuke i grupa Revolt su samo zamijenili prošlosednične pozicije, tako da se pjesma “Zemlja” banjalučkog benda nalazi na četvrtoj poziciji. Prošlosedmični novitet, pjesma “Poluton” sarajevske grupe Booox, zauzela je sredinu naše “Top 10” liste. Grupa BalkanEros Banditos sa pjesmom “Misirlou” popravila je plasman, te se sada nalazi na 6. poziciji.

Grupa Zoster “Kuda idu svi ti ljudi” je, sa druge strane, pokvarila plasman, te je ove sedmice na 7. mjestu. 8. pozicija je pripala singlu sint pop dvojca Maxlow, pod nazivom “Folirant”.

Ovosedmični noviteti su pjesma “Još jedan dan”  benda Eho Radar i pjesma “Ma dobro je”, sjajna saradnja Rock Redukcije, Zlatana Karića i grupe Helem Nejse.

Podsjećamo te da nastaviš glasati za svoje favorite, da im obezbijediš mjesto na našoj “Top 10” listi, a mi ćemo nastaviti donositi novitete sa naše muzičke scene.

#slusajdomace

Možda će vam se svidjeti i ovo...