Jelen pivo
Header

Tijana Bogićević i Damir Kedžo poklonili ljubavnu himnu „Hram” pred Dan zaljubljenih

Ujedinjenih glasova, Tijana Bogićević i Damir Kedžo predstavljaju pjesmu „Hram“, romantičnu ljubavnu baladu u susret Danu zaljubljenih. Uz stroge epidemiološke mjere, spot za pjesmu sniman je na atraktivnim lokacijama na obali Jadranskog mora.

Tijana i Damir u istoriju su se upisali i kao prve muzičke zvijezde koje su dobile dozvolu da svoj muzički projekat ekranizuju u “Palači šećerane” u Rijeci. Impozantne ljepote i kulturne i istorijske vrijednosti, ova palata Tijanin je i Damirov “Hram ljubavi” u ovom spotu.

„Pjesmu “Hram” zavoljela sam na prvo slušanje. Srećna sam što se dogodio duet sa Damirom. Oboje smo predstavljali svoje zemlje na Evroviziji, glasovno se izuzetno dobro slažemo, mislim da je odličan pjevač. Radujem se svakoj kvalitetnoj saradnji i jedva čekam da zajedno uživamo u reakcijama publike“ – istakla je Tijana Bogićević.

Pjesmu “Hram” je napisala i komponovala čuvena Aleksandra Milutinović, što posebno raduje Damira Kedža.

„Aleksandra Milutinović je autorka koju izuzetno cijenim i s kojom sam oduvijek želio da sarađujem. To je žena koja je napisala brojne kultne pjesme koje svi znamo i vjerujem da će tako biti i s ovom pjesmom. Pjesmu sam čuo prije tačno godinu dana i vjerovao u nju od prvog slušanja. Odlična je u solo izvođenju, ali smo je čuli i kao duet. Znate da ja volim duete, posebno kada su žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom u pjevanju u pitanju, a Tijana je tačno takva. Aleksandra je naše vokale savršeno složila i “Hram” je tu,  ljubav ćete osjetiti na prvo slušanje“, kaže Damir Kedžo.

U spotu su birane lokacije netaknute prirode, a Damir i Tijana pokazali su sve svoje pjevačke, ali i svoje jahačke sposobnosti. Zahvaljujući strpljenju, stručnosti i pozitivnoj energiji učitelja iz  konjičkog kluba, Damir i Tijana prošli su kratku obuku i u spotu ih vidimo na predivnim konjima, a da prije toga nikada nisu jahali.

Pjesmu “Hram” autorski potpisuje Aleksandra Milutinović, a produkciju pjesme uradila je u saradnji sa Dušanom Alagićem, autorom Tijaninih najvećih hitova poput pjesme “Hajde onda ništa”. Video spot potpisuju Gržinčić creative visuals studio.

#zvuk regiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...