Jelen pivo
Header

Vatra ima novi feelgood singl – “Nova godina nije se dogodila”

Foto: Filip Gržinčić

“Nova godina nije se dogodila”, novi je, četvrti po redu singl s nadolazećeg desetog studijskog albuma Vatre. Feelgood pjesma bogate produkcije koju potpisuju Jura Ferina i Pavle Miholjević, bez uobičajene banalnosti priziva nadolazeće praznike, a zarazna melodija odaje prepoznatljiv kantautorski potpis Ivana Dečaka.

Zaigranu energiju pjesme u video je majstorski pretočio reditelj Filip Gržinčić uspjevši minimalističkom scenografijom i efektnom rasvjetom stvoriti artistički vizual. U video spotu se pojavljuju i plesači Paula Jeričević i Christian Nujster.

“Prošlogodišnje praznike proveo sam u samoizolaciji, zaražen korona virusom. Mogu reći da mi je korona ukrala Božić i Novu godinu, nedostajali su mi bliski ljudi bez kojih spomenuti praznici zapravo i nisu to što bi trebali biti”, poručio je o novoj pjesmi Ivan Dečak te dodao:

Kako se takva situacija ne bi ponovila, naš novi singl zapravo je sugestija slušaocima: slavite svaki dan, bez obzira bio on tmuran ponedjeljak, dosadna srijeda ili jedva dočekani petak, pronađite u svakome od tih dana barem nekoliko minuta za proslavu s bližnjima!”

#zvukregiona

Možda će vam se svidjeti i ovo...