Jelen pivo
Header

ToMa predstavio emotivnu baladu ‘Voljet ćeš opet’

Tekst i muziku pjesme ‘Voljet ćeš opet’ potpisuje jedan od najboljih domaćih autora, Aljoša Šerić: “To je pjesma koja je dugo tražila svoje mjesto, prošla nekoliko studija i izvođača, selila se, na silu mijenjala misleći da je u njoj problem, da bi je onda Toma udomio ovakvu kakva jeste, dao joj je priliku da bude i nježna i velika. Hvala mu na tome.” Hrvoje Domazet radio je produkciju pjesme, a na aranžmanu mu se pridružuje Aljoša Šerić.

Pjesma ‘Voljet ćeš opet’ donosi duboku emocionalnu priču, prožetu osjećajima ljubavi, gubitka i nade. Tekst, koji istražuje složenost ljudskih odnosa i snagu vremena u iscjeljenju, već je privukao pažnju ljubitelja muzike svojim poetskim stihovima.

Ova pjesma postavlja ToMu kao istinskog umjetnika koji uspijeva prenijeti duboke emocije kroz svoj glas i interpretaciju. Publika će imati priliku doživjeti njegovo izvođenje uživo na pozornici Zagrebačkog festivala, gdje će se ‘Voljet ćeš opet’ predstaviti u punom sjaju.

Prateći video za čiju su ideju, snimanje i režiju  bili zaduženi Filip i Slađana Gržinčić, snimljen je u jednom danu, a o samom konceptu i realizaciji spota Filip je rekao: ”Slađana je veliki fan ToMe, a i meni je drag (haha) tako da smo bili oduševljeni kada nam se javio za snimanje muzičkog spota! Iako je ToMa trenutno ekstremno zauzet, uspjeli smo snimiti predivan crno bijeli spot kojeg smo snimali u Crikvenici i okolini. Nadali smo se oblačnom vremenu bez kiše, a na kraju smo bili pregrijani od sunca, ali i pokisli do kože – tako da je svega tu bilo, a pogotovo dobre zabave!”

Pogledaj video!

Možda će vam se svidjeti i ovo...